Virtualni BIOGAST sejem 2021

Pomembne informacije glede letošnjega virtualnega sejma.

Naš BIOGAST sejem bo tudi letos potekal v virtualni obliki. Osrednje točke, ki sestavljajo naš pravi sejem, smo prenesli v virtualno obliko. Najpomembnejši elementi so komunikacija med obiskovalci in razstavljavci, predstavitev novih dobaviteljev in novih izdelkov ter seveda privlačne sejemske cene.

Virtualni sejem bo potekal od 11.09.2021 (od 06:00) do 26.09.2021 (do 23:59).

Do virtualnega sejma lahko dostopate s svojimi podatki za dostop do spletne trgovine BIOGAST WebShop na

messe.biogast.at

Ker je osebna izmenjava pomemben del našega sejma, bo tudi letos na voljo priložnost, da stopite v stik z našimi razstavljavci. V spodnjem delu vsake stojnice so navedene ustrezne kontaktne osebe. Z vprašanji in pomisleki se lahko kadar koli obrnete nanje po telefonu ali e-pošti.

Da bi lahko tudi letos izkoristili ugodne sejemske cene, bo postopek naročanja potekal prek spletne trgovine sejma BIOGAST, ki je bila vzpostavljena posebej za ta namen. Celotno sejemsko ponudbo najdete pod gumbom "MesseShop" v zgornjem desnem kotu. Če si želite ogledati ustrezno ponudbo razstavljavcev, najprej kliknite na želenega razstavljavca v zavihku "Razstava". Nato v spodnjem delu virtualne sejemske stojnice (ob slikah izdelkov) kliknite na "Prikaži izdelke", da se prikaže določena ponudba razstavljavca v spletni trgovini sejma BIOGAST.

Vse elemente v vaši osebni košarici bomo 26.09.2021 vnesli v naš sistem kot naročilo. Poseben prenos ni potreben. Po zaključku tega postopka spremembe, ponovna naročila ali preklici niso mogoči.

Kot zanimivost bi vam radi predstavili nekaj številk. Letos je prijavljenih 120 razstavljavcev, v spletni trgovini sejma BIOGAST pa bo predstavljenih več kot 4000 sejemskih izdelkov. Poleg tega je na voljo široka paleta novih izdelkov.

Z veseljem vas vabimo na naš virtualni BIOGAST sejem, da z nami doživite nepozaben obisk sejma na drugačen način.

Nazaj