Virtualni BIOGAST SEJEM 2021

Pomembne informacije glede letošnjega virtualnega sejma.

Letošnji sejem BIOGAST trenutno poteka v virtualni obliki. Osrednje točke, ki sestavljajo naš pravi sejem BIOGAST, smo prenesli na naš virtualni sejem. Najpomembnejši elementi so komunikacija med obiskovalci in razstavljavci, predstavitev novih dobaviteljev in novih izdelkov ter seveda privlačne sejemske cene.

Virtualni sejem traja do 26.09.2021 (do 23:59).

Do virtualnega sejma lahko dostopate s svojimi podatki za dostop do spletne trgovine BIOGAST WebShop na

messe.biogast.at

Če še nimate dostopa do spletne trgovine BIOGAST, ga zahtevajte na vertrieb@biogast. at.

Ker je osebna izmenjava pomemben del našega sejma, bo tudi letos na voljo priložnost, da stopite v stik z našimi razstavljavci. V spodnjem delu vsake stojnice boste našli ustrezne kontaktne osebe. Z vprašanji in pomisleki se lahko kadar koli obrnete nanje po telefonu ali e-pošti.

Da bi lahko tudi letos izkoristili ugodne sejemske cene, bo postopek naročanja potekal prek spletne trgovine sejma BIOGAST, ki je bila vzpostavljena posebej za ta namen. Celotno sejemsko ponudbo najdete pod gumbom "MesseShop" v zgornjem desnem kotu. Če si želite ogledati ustrezno ponudbo razstavljavcev, najprej kliknite na želenega razstavljavca v zavihku "Ausstellung". Nato v spodnjem delu virtualne sejemske stojnice (ob slikah izdelkov) kliknite na "Produkte Anzeigen ", da se prikaže določena ponudba razstavljavca v spletni trgovini sejma BIOGAST.

Vse elemente v vaši osebni košarici bomo samodejno "prevzeli" 26.09.2021 in jih vnesli kot naročilo v naš sistem. Poseben prenos ni potreben. Po zaključku tega postopka spremembe, ponovna naročila ali preklici niso mogoči.

Z veseljem vas vabimo na naš virtualni sejem BIOGAST in z nami doživite nepozaben obisk sejma.

Nazaj