Poročilo: virtualni BIOGAST sejem 2021

Na virtualnem sejmu BIOGAST se je 1500 obiskovalcem predstavilo več kot 120 razstavljavcev.

Tudi letos je sejem BIOGAST potekal virtualno. Poleg predstavitve novih izdelkov, dobaviteljev in privlačnih sejemskih cen so bila tokrat praktično predstavljena tudi vina.

V spletni dvorani so bili obiskovalcem na voljo zanimivi in posebej izdelani videoposnetki s poudarkom na "degustaciji vina". Obiskali so štiri vinarje, ki so predstavili sebe in svojo klet ter dve od svojih najpomembnejših vin. Posneli smo kratke filme in jih objavili na spletu. Te bodo na voljo tudi po sejmu na naslednji povezavi.

Weinverkostung - messe.biogast.at

Razstavljavci so se predstavili z zanimivimi videoposnetki, fotografijami in informativnimi besedili, da bi bil obisk sejma za naše stranke doživetje.

Naročila je bilo mogoče oddati prek spletne trgovine sejma BIOGAST, ki je bila posebej razvita v letu 2020. Več kot 4. 000 izdelkov je bilo na voljo po privlačnih cenah.

Drugi vrhunec je bil industrijski dan na temo "UNVERPACKT" - "Srečanje somišljenikov, ki se želijo informirati o določeni temi in izmenjati ideje" - to je bil prvi industrijski dan BIOGAST v okviru sejma BIOGAST 2021. Podroben članek o tem najdete tudi v tem glasilu.

Posnetek prenosa v živo s številnimi zanimivimi predstavitvami prvega industrijskega dneva BIOGAST najdete tukaj:

Zahvaljujemo se vsem strankam za aktivno sodelovanje in vsem razstavljavcem za uspešno predstavitev virtualnih stojnic.

Nazaj