ZAŠČITNE MASKE IN VIZIR ZA ZAŠČITO OBRAZA: Na zalogi in na voljo v WebShopu

Zdaj lahko naročite dve različni vrsti zaščitnih mask za usta in za nos.

Simbolična slika: zaščitne maske za enkratno uporabo

Za zagotovitev osnovne nege vam ponujamo masko za obraz za enkratno uporabo iz volne. Maska je uporabna ca. 4 ure, nato jo zavrzite v mešane odpadke.

Pri BIOGASTU na voljo:

  • 312941 Mundschutzmaske 3-lagig 1Stk
Simbolična slika: maske za večkratno uporabo

Zaščitna maska za večkratno uporabo iz 100% bombaža pomembno pripomore k zmanjšanju odpadkov. Pri temperaturi 60-90°C je pralna. Maska je primerna za zaščito področja nosa in ust. Tako se prenos možnih virusov zmanjša na minimum. Če želite odstraniti masko, se po uporabi dotaknite samo stranskih trakov in si temeljito umijte roke in obraz.

Pri BIOGASTU na voljo:

  • 312941 Mundschutz zum Binden weiß 3Stk

Ščitnik za obraz je lahek saj tehta le 68g in je primeren tudi za nošenje očal. Nudi zaščito pred kapljično okužbo zaradi kašljanja ali kihanja na eni strani in nehotenega stika roke z obrazom na drugi strani. Vizir je izdelan iz nelomljivega, kristalno čistega PET ali polikarbonata in zagotavlja popoln pregled. Trak za glavo se lahko prilagodi obsegu glave. Pomembno je tudi, da zaščitni vizir lahko nosite več ur brez utrujenosti in da vidno polje ni omejeno. Vizir se da enostavno očistiti s standardnimi razkužili na osnovi alkohola.

Pri BIOGASTU na voljo:

  • 313018 Gesichtsschutz Visier

Udoben ščitnik Smile Protector ščiti gosta in vaše osebje. Po mnenju zveznega ministrstva je uradno priznana zaščita, je prosojen in ukrivljen vizir. Ker ne otežuje nošenja očal, je ta zaščita za obraz še posebej primerna za uporabnike očal.

Pri BIOGASTU na voljo:

  • 313374 Smile Protector Gesichtsschutz

Nazaj