ÄNDE – Odžeja, ko se žeje še ne čuti

Novi start-up komponira osvežujoče kreacije – naravne, lahke, veganske in brezalkoholne.

Andrea, Jonas in Dominik - ustanovitelji Ände

Radovedni ljubitelji dobrega ubirajo poti v najlepših, najbolj razburljivih in barvitih regijah sveta - iščejo najbolj okusne klasične limonade na različnih koncih sveta. Ingverjevo pivo v vroči Zambiji, ročno, na ozki uličici v starem Jeruzalemu pripravljen limonino: iz takih izkušenj črpajo navdih za svoje osvežitve.

Prijetna nevsiljiva ostrina korenine ingverja pomaga žejnim po celem svetu, pa naj bo to Anglija ali Južna Afrika. V Limonani se nano meta sreča z živahnima limono in limeto in tako pomaga pri izganjanju žeje v dolgih poletnih dneh. Gentle Ginger  je sadna, mehka izvedba ingverja. V stilu lahkega ingverjevega ale-a, citrusi in ščepec ingverja pomagajo odžejati tudi po sončnem zahodu, zelo priljubljeno na Irskem in ZDA.

Znamenom svoje produkte izboljšati in zraven prispevati še k ohranitvi narave, se ekipa se vsak dan trudi in v svoje delo vlaga veliko veselja.

Najbolj pri srcu so jim izobraževanje in osebna rast preko podjetništva. Stremijo k temu, da bi osebno in finančno pomagali izboljšati izhodiščne možnosti mladih v poslovnem svetu. Z uživanjem vsake posamezne steklenice k temu prispevate tudi vi.

Več informacij najdete na: www.aende.eu

 Pri BIOGASTU na voljo:

  • 307191 Limonana MW 0,33l
  • 307192 Ginger Root MW 0,33l
  • 307193 Gentle Ginger MW 0,33l
  • 313606 Limonati MW 0,33l * NOVO!
  • 313601 Agua Fresca MW 0,33l * NOVO!

 

 

Nazaj